Piirtäjän ikuinen ongelma!

The Artist's Pain 1,1 The Artist's Pain 2,1 The Artist's Pain3,1

Blogi on hiljainen juuri tämän sarjakuvan takia…

5 kommenttia - “Piirtäjän ikuinen ongelma!”

 1. Saiccu Kirjoittaa:

  Oh! Sinäki asut Kokemäellä! O_O Huomasin kun vierailin sun fb-profiilissa.

 2. jenjen Kirjoittaa:

  Syntynyt ja kasvanut! Tosin nyt olen Nakkilassa, vuosi sitten muutin koska koulu

 3. Saiccu Kirjoittaa:

  Hohoo! Ollaan samiksia! Itsekin syntynyt ja kasvanut Kokemäellä ja vuonna 2005-2008 asuin Nakkilassa (opsikelin tietokoneanimaatio-linjalla, vaikka nyt harmittaakin etten käynyt graafista ja enää ei ole motivaatiota lähteä Nakkilaan opiskelemaan :’D). Nakkilasta muutinkin sitten takaisin Kokemäelle.
  Sen verran meillä varmaan ikäeroa, ettei olla tunnettu :3 Tosin katsoin, että muutamia samoja kavereita meillä (kävin pari vuotta sitten lukiota täällä, aikuisopiskelijana, mutta päivisin koululla siis, kunnes ahdistuspaniikkipaska esti opiskelut).

 4. jenjen Kirjoittaa:

  Valmistun nyt tässä kuussa graafiselta puolelta ja haluaisin tietokoneanimaatioon,mutta ppfftt. Saa nähdä minne tästä lähtee ens syksynä vai lähteekö minnekkään 😀 Näyttää et tuo yhteinen kaveri on miun nykyinen luokkatoveri, ainakin viel tän kuukauden

 5. Volvom Kirjoittaa:

  I KNOW THE FEELING! En oo ku sellaset 5 kertaa alottanu Jetronicin uusiks ja Mi’Cerlen varmaan sen saman verran XD

Jätä vastaus